Til hovedsiden
    

   
    Bli medlem
    Siste nytt
    Artikler
    Bildeserier
    Temasider
    Bildearkiv
    Foredrag
    Effekter til salgs
    Lenker
    Spørsmål og svar
    Spør oss
    Prosjektoppgave
    Om oss
    NAF på Facebook
    Kontakt oss
    Nettstedskart
    Hovedsiden
Trykk for å lese mer om sitatet
 

Fra lederen

Av Per Arne Marthinsen

 

Artikkel publisert i Nytt om Romfart, 24. årgang, nummer 89, 1994, side 2 av Norsk Astronautisk Forening/www.romfart.no.

Skriv ut

Tips bekjent

 

Jeg vil takke generalforsamlingen for den tilliten som er blitt vist meg ved å velge meg som ny leder for Norsk Astronautisk Forening. Som romfartsinteressert gjennom flere år og alltid på jakt etter informasjon om hva som skjer innenfor internasjonal romfart, var Norsk Astronautisk Forening den informasjonskilden som ga meg mest for en akseptabel medlemsavgift.

Denne informasjonskilden er stadig blitt bedre og har som mål, som den alltid har hatt, å gi deg som medlem informasjon om internasjonal romfart og astronomi.

Året 1993 var det året hvor redaksjonen satset på en totalt ny layout på medlemsbladet, dette for å gi våre medlemmer et enda bedre produkt. Som informasjonskilde er medlemsbladet den norske kilden som samlet gir deg den beste informasjonen om det som skjer innenfor området internasjonal romfart.

Norsk Astronautisk Forening er en ren interesseorganisasjon som er avhengig av mange frivillige for å gi deg den informasjonen du ønsker nå og i fremtiden. Ingen av våre skribenter eller styremedlemmer har noen for for økonomisk kompensasjon for det arbeidet som blir nedlagt i foreningsmøter eller andre aktiviteter.

Foreningen har i prinsippet bare én inntektskilde - og det er din medlemskontingent. Med denne betalt til rett tid garanterer vi en informasjonskilde med høyaktuelt stoff og et medlemsblad av høy kvalitet. For at vi skal kunne gi deg denne informasjonen fire ganger i året, er foreningen avhengig av denne inntektskilden.

Vi har i dag et medlemstall på 330 og et opplag på 600 Nytt om Romfart. Foreningens mål er å øke dette medlemstallet. Antallet er ikke tilfredsstillende med tanke på hvilket potensiale som virkelig er til stede innenfor det området som Norsk Astronautisk Forening kan tilby sin informasjon.

Som leder av foreningen håper jeg du vil være med og gi oss ris og ros og spre informasjon om Norsk Astronautisk Forening ut til de som ønsker å vite mer om det som skjer innenfor internasjonal romfart og astronomi.

Vi håper alle på et godt internasjonalt romår.

 
Forrige artikkel | Alle NOR 1994 | Alle Romfart/NOR
 
 
 

Alt stoff på romfart.no/.com/.org er opphavsrettslig beskyttet.
romfart.no/.com/.org eies og drives av Norsk Astronautisk Forening.